ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

H πολιτική επιστροφών του iLOVEZEN είναι να δέχεται πίσω κάθε προϊόν μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα της παραδοσής του (όπως αποδεικνύεται από το έγγραφο φορτωτικής του μεταφορέα που χρησιμοποιήθηκε).

Το iLOVEZEN αποδέχεται την ευθύνη για αποστολή λανθασμένου, κατεστραμένου ή γενικότερα ελαττωματικού προϊόντος. Σε αυτή την περίπτωση η αντικατάσταση γίνεται χωρίς έξοδα χρέωσης ή ολική επιστροφή χρημάτων στην περίπτωση που δε συμφωνείται η αντικατάσταση.

Για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων σας όσον αφορά την επιστροφή, σας συστήνουμε να χρησιμοποιήσετε την μεταφορική εταιρεία από την οποία παραλάβατε το προϊόν με καταγραφή της κατάστασης της αποστολής, καθώς δεν μπορούμε να αναλάβουμε την ευθύνη σε περίπτωση που το επιστρεφόμενο προϊόν δεν φτάσει στα γραφεία μας (και άρα δεν είναι δυνατή η αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων). Ο πελάτης έχει πάντα την ευθύνη της αποστολής του προϊόντος πίσω στα γραφεία μας, καθώς ως παραλήπτης δεν είναι δυνατό το iLOVEZEN να κάνει αναζήτηση του πακέτου σας σε οποιαδήποτε ταχυδρομική/μεταφορική.

Παρακαλούμε όπως εσωκλείσετε στο πακέτο το αίτημα σας έγγραφα για αντικατάσταση/επιστροφή χρημάτων. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικά την αίτηση υπαναχώρησης ή μπορείτε να μας καλέσετε στο 2111883515 και να μας κάνετε γνωστό αν θέλετε να αντικαταστήσετε κάποιο προϊόν ή να μας ενημερώσετε για τυχόν παράπονα σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Για επιστροφή μη λανθασμένου, μη κατεστραμμένου ή γενικότερα μη ελαττωματικού προϊόντος, ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής της επιστροφής.

Πριν επιστρέψετε ένα μη λανθασμένο, μη κατεστραμμένο ή γενικότερα μη ελαττωματικό προϊόν, παρακαλούμε ελέγξτε αν τηρούνται βασικές απαιτήσεις της πολιτικής επιστροφών του iLOVEZEN:

   • To προϊόν είναι σε κατάσταση που μπορεί να μεταπωληθεί (με τα καρτελάκια του κατασκευαστή, χωρίς φθορά, λερώματα, κλπ.)

   • Το προϊόν δεν έχει "προσωποποιηθεί" (δεν έχει τυπωθεί κάποιο όνομα ή/και αριθμός, δεν έχουν τοποθετηθεί σηματάκια, κλπ.)

   • Το προϊόν δεν ήταν σε προσφορά κατά τη στιγμή της αγοράς.

   • Έχετε στην κατοχή σας την απόδειξη (ή τιμολόγιο) για να την προσκομίσετε με την επιστροφή.

Αν το προϊόν τηρεί τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε ελεύθερα να το αποστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

Αντικατάσταση είναι δυνατή μόνο για ίδιο προϊόν.

Ψηφιακά προϊόντα: Εάν το προϊόν σας είναι ψηφιακό (CD) και ο λόγος επιστροφής είναι η ασυμβατότητα με την ηλεκτρονική σας συσκευή, ο πελάτης αναλαμβάνει την πληρωμή των εξόδων αποστολής της επιστροφής και η επιστροφή χρημάτων γίνεται για το ποσό της αξίας του προϊόντος και μόνο. Παρακαλούμε ελέγξτε προσεκτικά στην περιγραφή του τις προδιαγραφές για τη συμβατότητα, πριν προχωρήσετε στην αγορά του.

Η διεύθυνση για τις επιστροφές είναι: iLOVEZEN Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή, Αττική 15343

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Πριν κάθε επιστροφή είναι απαραίτητη η επικοινωνία (μέσω e-mail, fax ή τηλεφώνου) μαζί μας και η συγκατάθεση μας για την επιστροφή που θέλετε να κάνετε. Σε κάθε άλλη περίπτωση το iLOVEZEN διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παραλαβή της επιστροφής σας.

Επιπρόσθετα, θα πρέπει να συμπεριλάβετε την απόδειξη (ή τιμολόγιο) που σας είχε αποσταλεί με το πακέτο που λάβατε από το iLOVEZEN, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η διαδικασία επιστροφής (σε αντίθετη περίπτωση, στην οποία δεν έχετε το σχετικό παραστατικό, δεν είναι δυνατή η επιστροφή προϊόντων).

Παραγγελίες που δεν παραδόθηκαν

Σε περίπτωση που μία παραγγελία δεν παραδόθηκε λόγω υπαιτιότητας του παραλήπτη, είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων (σε πληρωμές με πιστωτική κάρτα) για την αξία του προϊόντος, από τη στιγμή που το πακέτο επιστραφεί στο iLOVEZEN. Δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων όσον αφορά το κόστος αποστολής. Επίσης, δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων για προϊόν το οποίο έχει προσωποποιηθεί με οποιοδήποτε τρόπο (π.χ. αν χαραχθεί ή τυπωθεί).